Over FDTO Bouw

FDTO Timmer & Onderhoud - Bus - over onsOver ons. FDTO Bouw bestaat sinds december 2013. Een vrij nieuw en jong bedrijf, gevestigd in Oostzaan, maar wel met al 16 jaar werkervaring op zak. Met name de Zaanstreek en Amsterdam is ons werkgebied. Timmeren is vanaf kinds af aan al een passie geweest. En er is niks mooiers dan elke dag naar je werk gaan waar je passie ook daadwerkelijk ligt. Een deur afhangen, vlonder maken of het plaatsen van een keuken. Elke klus is uniek en dat is wat het timmerman vak prachtig maakt. Detail, kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

De energie en motivatie halen wij dan ook uit de tevredenheid van onze klanten. U kunt ons inhuren voor allround timmermansklussen zoals o.a. dakkapellen, schuif(deuren), keukens en badkamer. Maar ook bijvoorbeeld voor het plaatsen van een schutting of het verwezenlijken van een uniek cadeau zoals een geboortekastje (zie fotoalbum). Voor een volledige verbouwing bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Er word uitsluitend gewerkt met partners zoals bijvoorbeeld elektricien & loodgieter die dezelfde prioriteiten voorop stellen. Het voordeel van FDTO Bouw is dat u te maken heeft met maar 1 contactpersoon. Het materiaal word gehaald bij leveranciers die garant staan voor topkwaliteit. Om een idee te krijgen over ons werk en van de mogelijkheden die FDTO Bouw u kunt bieden neem dan een kijkje in het fotoalbum.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier. Voor vragen kunt u altijd bellen en wij zijn altijd bereid om langs te komen om een klus te bekijken of op te nemen.